Hvordan få ansatte til å etterleve strategier gjennom å operasjonalisere mål og prestere over tid?

Har dere avdelinger eller ansatte som strever med å levere som forventet?

Jeg heter Stig Jacobsen og driver konsulentselskapet Arbitrage AS. Jeg har gjennom en lang yrkeskarriere spesialisert meg på å få team og ansatte til å prestere gjennom en målrettet strategiprosess der struktur, utvikling, eierskap og oppfølging står i fokus. Jeg vet at nøkkelen ligger i god operasjonalisering av overordnet strategi, men min erfaring er dessverre at altfor mange ledere ikke har ressurser eller evner å ta tak i dette på en god måte.

Jeg jobber med virksomheter i dag på dette feltet og kan dokumentere svært gode resultat.

Jeg garanterer en investering som gir avkastning.

Jeg tar gjerne et møte med dere for å høre om deres behov, samt fortelle hvordan jeg kan hjelpe dere til å bedre prestasjonene og trivselen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.