«I prosjektet vi hadde sammen med Arbitrage fikk vi  de nødvendige teknikkene og verktøyene vi trenger for å selge oss inn på en ny og direkte måte hos potensielle kunder. Gjennom workshops, aktiv coaching og mengdetrening har vi nå utviklet et habilt salgsteam.  Vi kan trygt anbefale Arbitrage som samarbeidspartner i strategiprosesser og teamutvikling.»

Kristian Fjelnset
CEO/Owner
Aktiva Råd og Regnskap

«Vi kan gi Stig og Arbitrage våre varmeste anbefalinger. Alt som avtalt i henhold til prosess, fremdrift og sluttgjennomføring. Kort sagt effektiv og dyktig gjennomføring i alle ledd.«Henning Otnes
CEO/Owner
Trøndelag Isolering

«Jeg kan gi Stig mine beste og varmeste anbefalinger. Han er fantastisk og inspirerende både for enkeltindivider og avdeling. Han endret vår avdeling til å tenkt nytt og jobbe med prestasjonskultur, noe som resulterte i en mer resultat og salgsorientert avdeling der vi jobber mot felles mål, og en kultur som gjør at det er en glede å gå på jobb hver dag»

Evy Ann Pedersen
Autorisert finansiell rådgiver hos SpareBank 1 SMN

«Jeg har personlig hatt stor glede og nytte av Stig’ innsiktsfulle spørsmål og våre samtaler, hvor målet er å bli en enda bedre leder. Gir ham de beste anbefalinger.» 

Inge Røstum
Banksjef i SpareBank 1

«Stig er en fantastisk og inspirerende leder. Å jobbe sammen med ham er utrolig lærerrikt og motiverende. Hans integritet og evne til å se mennesker er kvaliteter jeg setter stor pris på. Alltid klar og tydelig og med stor gjennomføringsevne. Hans fokus på å legge til rette for gode prestasjoner er enestående.»

Ingrid Breivik Kvamme
Prestasjonsutvikler i SpareBank 1 SMN

«In the years I worked together with Stig, he was available at all times and he worked a lot. He did his work with high quality and came up with good solutions. He is academically strong, he contributed a lot to the management team and was a skilled leader. He is positive and social.»

Kjetil Blomvik
Daglig leder og medeier i Vino Piemonte AS

«Stig er en leder som evner å se alle sine medarbeidere og få frem det beste i dem. Han er en fantastisk coach og kollega. Stig er en leder som gir sine kollegaer æren når det går godt, og som står i front når det «blåser på toppene».»

Ingrid Skjæret
Kontorsjef Forte Fondsforvaltning AS

«Stig er en person som er flink til å samle og motivere. Han er fokusert på resultater og vet hva som må til for å gå i samme retning og skape en prestasjonskultur. Det er kvalitet i det arbeidet han gjør.

Bjørn Michelsen
Investeringsspesialist hos Nordea