«Vi kan gi Stig våre varmeste anbefalinger. Alt som avtalt i henhold til prosess, fremdrift og sluttgjennomføring. Kort sagt effektiv og dyktig gjennomføring i alle ledd.«Henning Otnes
CEO/Owner
Trøndelag Isolering

«In the years I worked together with Stig, he was available at all times and he worked a lot. He did his work with high quality and came up with good solutions. He is academically strong, he contributed a lot to the management team and was a skilled leader. He is positive and social.»

Kjetil Blomvik
Daglig leder og medeier i Vino Piemonte AS

«Stig er en fantastisk og inspirerende leder. Å jobbe sammen med ham er utrolig lærerrikt og motiverende. Hans integritet og evne til å se mennesker er kvaliteter jeg setter stor pris på. Alltid klar og tydelig og med stor gjennomføringsevne. Hans fokus på å legge til rette for gode prestasjoner er enestående.»

Ingrid Breivik Kvamme
Prestasjonsutvikler i SpareBank 1 SMN

«Jeg kan gi Stig mine beste og varmeste anbefalinger. Han er fantastisk og inspirerende både for enkeltindivider og avdeling. Han endret vår avdeling til å tenkt nytt og jobbe med prestasjonskultur, noe som resulterte i en mer resultat og salgsorientert avdeling der vi jobber mot felles mål, og en kultur som gjør at det er en glede å gå på jobb hver dag»

Evy Ann Pedersen
Autorisert finansiell rådgiver hos SpareBank 1 SMN

«Stig er en leder som evner å se alle sine medarbeidere og få frem det beste i dem. Han er en fantastisk coach og kollega. Stig er en leder som gir sine kollegaer æren når det går godt, og som står i front når det «blåser på toppene».»

Ingrid Skjæret
Kontorsjef Forte Fondsforvaltning AS

«Jeg har personlig hatt stor glede og nytte av Stig’ innsiktsfulle spørsmål og våre samtaler, hvor målet er å bli en enda bedre leder. Gir ham de beste anbefalinger.» 

Inge Røstum
Banksjef i SpareBank 1

«Stig er en person som er flink til å samle og motivere. Han er fokusert på resultater og vet hva som må til for å gå i samme retning og skape en prestasjonskultur. Det er kvalitet i det arbeidet han gjør.

Bjørn Michelsen
Investeringsspesialist hos Nordea